answersLogoWhite

0


Best Answer

180 miles (60 x 3 = 180).

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2014-11-03 22:11:35
This answer is:
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards
3.8
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
1991 Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How far would you travel if you drove 60 miles per hour for 3 hours?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

Juan drove 275 miles in 5 hours how much will he travel in the next 3 hours?

He would travel 3/5 of that or 165 miles.


How many miles did a truck travel if they drove for 13 hours?

That would depend on the average speed. If the average is 50 mph, they drove 650 miles.


How far would you travel if you drove at a speed of 35mph for 2 hours?

If you drove 35 mph for 2 hours, you would drive 70 miles. 35 X 2 = 70.


What distance would Mario travel if he drove for 4.75 hours at 70miles per hour?

332.5 miles


What distance would Mario travel if he drove for hours at 70 miles per hour?

(4 hour) x (70 mi/hr) = 280 miles


If you drove 40 mph for 55 miles how long did you drive for 5 hours?

The answer is in the "Miles per hour" (Mph) you drove. If you drove 40 Mph, then in one hour you would have driven 40 miles. Therefore, in five hours, at the constant speed of 40 Mph, you would have drive 200 miles.


If you drove 115 miles at 70 miles per hour How long would it take for you to get there?

1.6428571 hours


How many 26.6 miles can you do in 4 hours?

If you mean that travelling at 26.6 miles per hour, how long you would travel in 4 hours, you would travel 106.4 miles in 4 hours.


How many hours would it take you drive 265 miles if you drove 60mph?

4 hours 25 minutes !


Jordan drove from his home to his new college He drove 150 miles in 2.5 hours What was his average speed in miles per hour?

To get the answer, you would divide how many miles he drove by how long it took him to drive it. The information you need to set up your problem is 150 miles and 2.5 hours. 150 / 2.5 = 60 So Jordan drove an average of 60 miles per hour.


You drove 270 miles in 6 hours at a constant speed How long would it take you to drive 405 miles at the same speed?

9 hours


How far would a woman travel if she drove for eight hours at an average speed of 40.8 miles per hour?

Multiplying time by speed gives a total distance of 8 x 40.8 = 326.4 miles.

People also asked