Loading...

30 miles an hour

That depends on how fast you walk. It is said that people walk about a mile in 20 minutes, so on that basis it could take about 5 hours and 30 minutes.That depends on how fast you walk. It is said that people walk about a mile in 20 minutes, so on that basis it could take about 5 hours and 30 minutes.That depends on how fast you walk. It is said that people walk about a mile in 20 minutes, so on that basis it could take about 5 hours and 30 minutes.That depends on how fast you walk. It is said that people walk about a mile in 20 minutes, so on that basis it could take about 5 hours and 30 minutes.That depends on how fast you walk. It is said that people walk about a mile in 20 minutes, so on that basis it could take about 5 hours and 30 minutes.That depends on how fast you walk. It is said that people walk about a mile in 20 minutes, so on that basis it could take about 5 hours and 30 minutes.That depends on how fast you walk. It is said that people walk about a mile in 20 minutes, so on that basis it could take about 5 hours and 30 minutes.That depends on how fast you walk. It is said that people walk about a mile in 20 minutes, so on that basis it could take about 5 hours and 30 minutes.That depends on how fast you walk. It is said that people walk about a mile in 20 minutes, so on that basis it could take about 5 hours and 30 minutes.That depends on how fast you walk. It is said that people walk about a mile in 20 minutes, so on that basis it could take about 5 hours and 30 minutes.That depends on how fast you walk. It is said that people walk about a mile in 20 minutes, so on that basis it could take about 5 hours and 30 minutes.

You can walk 1.75 miles in 30 minutes.

238 miles in 3 hours and 30 minutes = 68 mph

The formula isTime (in hours) = Distance (in miles) / Speed (miles per hour)so,Time (in hours) = 30 / 60therefore,Time = 0.5 hours or 30 minutes

Depends on how fast you are moving.

15 miles in 30 minutes means you wouls travel 30 miles in 1 hour. Therefore you are travelling at 30 miles per hour.

At 50 mph, it is 30 minutes.

That's going to depend on how fast you travel. You see, the faster you move, the less time it takes to cover any distance. Here are a few possibilities for your 189 miles: -- Walking, 3 miles an hour . . . . . 63 hours -- Running, 5 miles an hour . . . . . 37 hours 48 minutes -- Bicycle, 10 miles an hour . . . . . 18 hours 54 minutes -- Driving, 30 miles an hour . . . . . 6 hours 18 minutes -- Driving, 60 miles an hour . . . . . 3 hours 9 minutes -- Flying low, 85 miles an hour . . . . . 2 hours 13 minutes 24.7 seconds -- Flying normal, 150 miles an hour . . . . . 1 hour 15 minutes 36 seconds -- Flying high, 500 miles an hour . . . . . 22 minutes 40.8 seconds -- as fast as sound . . . . . 14 minutes 46.8 seconds -- as fast as light . . . . . 0.001 second

3.4 miles per hour.

It travels 288 miles in 4 hours 30 minutes at that speed.

4 Minutes 30 seconds * * * * * No. 9 miles at 30 miles an hour takes 9/30 = 0.3 hours = 18 minutes.

3 mph

Your aircraft's average speed for the 800 miles was 320 mph.

5.5 miles in 1 hour 30 minutes is 3.67 miles per hour.

About 8,750 miles.

5.68 miles per hour.

17 hours 30 minutes.

The distance is 445 miles. It will take about 6 hours and 30 minutes.

60 miles in 60 minutes 150 miles in 150 minutes 60 + 60 + 30 = 150 2 hours 30 minutes

That depends on how fast you are traveling, if you are traveling at 50 mph, then it would take 1 hour 30 minutes.

If I walk 1.5 miles in 30 minutes, then I'll walk 2 x 1.5 = 3 miles in 2 x 30 = 60 minutes = 1 hour, which is 3 mph.

If you travel 20 miles in 30 minutes you would travel 40 miles in 60 minutes. That means you are travelling at 40 miles per hour.

2 minutes is 1/30 of an hour (60 minutes). So 2.5 miles is 1/30 of the number of miles you would do in an hour. So your speed is 2.5*30 = 75 miles per hour.

About 9 hours 30 minutes at 60 mph