Study guides

Q: How many minutes are in 2 and 1 half hours?

Write your answer...

Submit

Related questions

1 and half hours and 90 minutes

There are 60 minutes in 1 hour so there are 60 x 5.5 minutes in five and a half hours, which is 330 minutes.

90 Minutes, since 1 half hour is 30 minutes then 3 half hours is just a matter of multiplying 3 times 30.

there are 60 minutes in an hour so there is 1 and a half hours in 90 minutes

150 minutes in 2 1/2 hours (60 * 2.5 = 150)

210 minutes are in 3 and 1/2 hours. MARKED

1 and a half. There are one and a half minutes in one and a half minutes.

One and a half hours (1 hour 30 minutes)

Half an hour is 1800 seconds. 3 half hours are 5,400 seconds.

60 minutes in an hour; 30 minutes in a half hour. 5 and 1/2 = 330 minutes

One and a half hours.

There are 90 minutes in 1 hour and a half.

1/2 day = 720 minutes.Half day is 12 hours, 12 times 60 minutes equals 720 minutes .

1.5 days * 24 hours/1 day * 60 minutes/1 hour = 2160 minutes

1 and a half hours. Did you mean how many minutes? There are 90 minutes in that amount of time.

1 hour = 60 minutes → 4½ hours = 4.5 × 60 minutes = 270 minutes

theres 30 minutes in a half hour.. theres 90 minutes in an hour and a half.

60 seconds an 1 minute 60 minutes in 1 hour 30 minutes in half an hour 90 minutes in one and a half hours. So 90 minutes * 60 seconds = 5400 seconds

There are 90 minutes in 1 1/2 hours. However it depends on wether you are talking about Earth hours or a different planets hours like mars, which would technically go faster, and hours would be shorter...

270One hour is equal to 60 minutes. Therefore, four and a half hours is equal to 4.5 x 60 = 270 minutes.4 1/2 hours is equal to 270 minutes.

60 minutes = 1 hour 112.5 minutes = x hours x=112.5/60 x=1.875

Half an hour is 1800 seconds. 3 half hours are 5,400 seconds.

1 day = 24 hours so 2.5 days = 2.5*24 = 60 hours 1 hour = 60 minutes so 60 hours = 60*60 = 3600 minutes.

16,666,666.666 hours in 1 billion minutes

1 day=24 hours 1 hour=60 minutes 1 minutes=60 seconds 4 hours 30 minutes=___________minutes =( 4x60 )minutes+30 minutes =240 minutes+30 minutes =270 minutes