Best Answer

Time = Distance/Speed = 29/60 hours = 29 minutes.

Q: How long does it take to travel 29 miles at 60mph?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

60 MPH is one mile per minute. 41 minutes.

576 divided by 60= 9.6 hours. 9 hours and 36 minutes. Please remember that it is hard to average 60 mph =

220 minutes = 3 hours and 40 minutes.

It would take 300mi/60mph = 5 hours.

It depends on your average speed. If the roads permit an average speed of 60mph, it would take you 5 hours. To work it out (using T=D/S): Time (hours) = 300 miles divided by average speed (mph)

Related questions

roughly 8.625 days!

1376 minutes.

At 60mph you would travel 60 miles in one hour. To travel one mile (1/60 the distance) it would take 1/60 the time.There are 60 minutes to an hour, so at 60mph it will take you 1 minute to travel one mile.

It all depends on how fast you travel, if you go at 60mph then it will take 713 minutes (or 11 hours 53 minutes)

60 MPH is one mile per minute. 41 minutes.

1.40765 hours

73 minutes. At 60mph you are traveling at 1 mile per minute. Therefore 73 miles in 73 minutes

At 1mph, 244 miles will take 244 hours to travel. At 60mph, 244 miles will take 4.0666... hours to travel. At the speed of light, 244 miles will take 1.31 milliseconds to travel.

55 minutes.

About seven hours.

speed = distance/time time = distance/speed = 90mi/60mph = 1.5h

it would take 89 mins. At 60 mph you will travel a distance of 1 mile every 60 seconds