approximatly 6thousand and 48 months
A Betta is mature at 6 months in its prime at 18 months and very very lucky to be alive at 48 months.
12 months in a year4 years12 x 4 =48 So48 Months... What is 12x4? It's not very hard! 48 months!48 months in 4 year It is: 4*12 = 48 months
There are 576 months in 48 years.
If you mean months, there are about 11 months in 48 weeks.
4 years is equivalent to 48 months. One year contains 12 months.
it depends what you mean by month....if 48 months have 31 days then 48x31x24=35712 hours.....if 48 months have 30 days then 48x30x24=34560 hours....hope i helped!
It was filmed in 48 days...But the rest of the 9 months took for editing!
There are twelve months in a year so, 12 months times 4 = 48 Months.
Now adays about 36 - 48 months is all you get from one.
Here you must also see your age, if it is say 48 years of age and you have not had your period for ten long months , thenit is considered menopause.
At least 48 months time in the Army and 5 months time as a Sergeant. However this is the minimum and is not the normal time people make the rank.
The size chart is as follows: 3 months for 0-3 months of age 6 months for 3-6 months of age 9 months for 6-9 months of age 12 months for 9-12 months of age 18 months for 12-18 months of age 24 months for 18-24 months of age 2T for 24-36 months of age 3T for 36-48 months of age 4T for 48-60 months of age 5T for 60-72 months of age You will notice that at age four the median height ranges from 38 inches at the beginning to 42 inches at the end. The size chart for inches for 4T is 38-41 inches. Thus 4T is meant for 48-60 months of age not 36-48 months.
If you pay $465.23 for 48 months then you have paid $22,331.04.
It all depends on the bank and your credit. Here, with ok to good credit we can go 66 months. And I've seen terms as long as 80 months. But I definitely don't suggest going for more than 60 months on any car, preferable 36 to 48 months on used cars (such as this one).
In the USA, it apparently takes 20 months to choose and elect a president for a 48 month term.
48 months = 4 years
11 months can be 48 weeks depending on which months you calculate.
there are 48 months in 4 yrs
It is: 48 months - 16 months = 32 months
With a month being 28-31 days a 48 week period (336 days) would be approximately 11 months.