Q: How long is 500 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

eight and a third

24 hours = 1 day12,000 hours = (12,000 / 24) = 500 days

Time = Distance/Speed = 500/64 = 7.8125 hours = 7 hours 48 min 45 sec.

2750/500 = 5.14 hours

About 50 hours.

Related questions

500 hours 500 hours

8 and a third hours.

eight and a third

500/70 = 7.14 hours Approx. 7.25 hours

24 hours = 1 day12,000 hours = (12,000 / 24) = 500 days

Time = Distance /Speed = 500/80 = 6.25 hours or 6 hours 15 minutes.

7.143 hours

The length of a day 500 million years ago was about 21 hours.

This problem can be solved using the equation 2700/500. The answer is 5.4 hours (5 hours 24 minutes).

Usually three hours to three hours thirty minutes.

Well, it depends on what type of plane it is and where you are in the world.

The race is 500 miles which is 200 laps (the track is 2.5 miles) and as far as time, it usually runs about 4 hours (give or take) depending on the amount and severity of cautions.