Q: How long is 741 miles when the plane is going 520 mph?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

3 520

Average speed was 65 mph. 100 miles + 420 miles = 520 miles 2 hours + 6 hours = 8 hours 520/8 = 65 mph

5.2 metres = 520 centimetres

17% of 520= 17% * 520= 0.17 * 520= 88.4

70% of 520= 70% * 520= 0.7 * 520= 364

Related questions

10 hours 24 minutes.

easy.Divide 520 by 8 so...520/8 = 65 miles/hr.

It will take: 3636/520 = about 7 hours

520 miles to regina ky

About 8 hours and 40 minutes.

8 hours, 40 minutes

There are 1760 yards in one mile. Therefore, 520 yards is equal to 520/1760 = 0.2954 recurring (that is, 0.29545454...) miles.

Answer: 520 km = 323.113 mi.

520 miles.Solution method:65 miles/hours * 8 hours = 520 miles-----------------Original Answer:If you travel at the rate 65 miles per hour for 8 hours, you will travel 520 miles.8 x 65 = 520Answer520 miles

At normal cruise speeds, about 1 hour.

This cannot be answered properly without knowing how fast you are traveling.

530/70 hours = Seven and four sevenths hours