The longer piece is 70 feet and the shorter piece is 56 feet. Three fifths of 70 is 42 and three fourths of 56 is 42.
Six feet, three, and sixty three sixty fourths.
There are three fourths in three fourths!
27 inches or 2 ft 3inches
2.75 miles = 14520 feet
all of it
3/4 x 5280= 3960 feet.
There are 9 inches in 3/4 of a foot
Three and three fourths plus three is six and three fourths.
3 3/4 yards = 11.25 feet (11 feet 3 inches)
.75 acres = 32,670 square feet.
Three fourths, two fourths, three fourths.
4 Feet 7 and 3/4 in.
1.75 + 1.75 = 3.5 One and three fourths plus one and three fourths is three and a half.
The difference of one and a half and three fourths is three fourths.
A hour is sixty minutes Divide the hour by 4 gives you 1 fourth which equals 15 minutes The question requires three fourths so multiply 15 by 3 to get three fourths. 15x3=45. Three fourths of an hour is 45 minutes.
three fourths of 500 is 375.
three fourths of three fourths is the same as 3/4 x 3/4. 3 x 3 = 9 and 4 x 4 = 16. so three fourths of three fourths is 9/16
It will take two half-lives or about 60.34 years for three-fourths of a Cs-137 sample to decay.
Five feet ten and one half inches tall. Five feet and three fourths of an inch tall.
one and three fourths equals seven fourths. seven fourths times seven fourths is forty nine over sixteen (3 and 1/16)