Study guides

☆☆☆☆☆

Q: How long to drive 60 miles?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

58.285714286 minutes you drive 68 miles 60 minutes you drive 70 miles

One hour.

7 hours to drive 420 miles going 60 mph.

60 miles every hour 4000/60 = 66.67 hours

what do ya think mph stands for... miles per hour. it will take one hour to drive 60 miles at 60 mph.

60 miles / hour 126 divided by 60 = 2.1 hours

At 60 MPH average, about 1 hour.

At 60 miles per hour, One hour.

1690 / 60 = 28,16 h

345/60=5.75 hours

192 miles / 60 mph = 3.2 hours

40 minutes

3 hours.

14.12 hrs.

7 minutes

Two hours.

going 60 miles an hour

25 at 60 mph.

20

12.82

Three hours.

About 2 hours. 100/60 = 1.6

For every 60 miles----exactly 1 hour.

120 / 60 = 2 hours

It depend on your average speed. It you drive at an average of 60 miles per hour it will take you 904/60 hours or about 15 miles.