Q: How long will it take to travel 4 miles at 55mph?

Write your answer...

4.13 hrs

31 minutes 38.18 seconds.

52.8 seconds to travel 4,260 feet @55mph

Time = Distance travelled divided by Rate Time = 95 miles/55mph = 1.73 hours Answer: It will take 1.73 hours to travel 95 miles at 55mph.

223÷55 = 4.05 Therefore, 4 hours 5 minutes.

55mph is approx .916 miles per minute. Which is approx 8min 43.2 seconds.

700 / 55 = 12.72 = 12 hours 43 minutes

At 55mph about 10 hours

36 minutes.

33mins

If you are driving 700 miles at a constant 55 mph, it will take 12.72 hours. To figure out the time it takes to travel, you divide the distance into the speed.

1.81 hrs

18/55 = 0.327 (to 3 decimal places).The answer is therefore 0.327 hours (to 3 decimal places).(We must assume you meant to write 55mph in your question and I will amend it so).

10 hours 21 minutes.

22 minutes 54.5 seconds.

29 hours 5.5 minutes.

Two hours 3 minutes.

Divide the distance by the speed to get the answer. 784 miles divided by 55 miles per hour equals 14.2545 hours, or about 14 hours and 15 minutes.

1,243.6 seconds to cover 19 miles at 55mph

1 hour and 1 minute.

7 hours 49 minutes.

1 hour 16 minutes.

6 hours, 10 minutes, and 54.545 seconds.

How long does it take to travel 113 miles at 75 miles per hour?

9.50909 hours (or 9:30:32.7) 523 / 55 = 9.50909