answersLogoWhite

0


Best Answer

6

User Avatar

Mitzi Rutherford

Lvl 2
โˆ™ 2022-08-10 21:52:32
This answer is:
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards
3.79
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
1504 Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How long will it take you to ski a distance of 36 miles at a speed of 3 miles per 30 minutes?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

How long will 1.8 miles per minute how long will it be in 48 minutes?

Distance = Speed*Time = 1.8*48 = 86.4 miles.


How long would it take to drive 12000 miles?

That depends on the average speed. Choose an appropriate speed, then divide the distance by the speed.


How long to travel 310 miles at 60 mph?

Time = Distance/Speed = 310 miles/60 miles per hour = 310 minutes = 5 hours and 10 minutes.


How long does it take to drive a distance of 96 miles going the speed of 60?

1 hour 36 minutes.


How long to drive 116 miles at 75mph?

Time = Distance /Speed = 116/75 = 1 hour 32.8 minutes.


How long does it take to travel 29 miles at 60mph?

Time = Distance/Speed = 29/60 hours = 29 minutes.


How long to drive 1.5 miles at 22 miles per hour?

Time = Distance/Speed = 1.5/22 = 0.0681818.. hours = 4.0909.. minutes


Beverly ran six miles at the speed of four miles per hour how long did it take her to run that distance?

1 hour and 30 minutes.


How long to go 5.4 miles 35mph?

Time = Distance/Speed = 5.4 miles/35 mph = 0.15429 hours = 9.26 minutes (approx).


How long will it take you to go seven miles at a rate of 0.08 miles per minute?

Time = Distance/Speed = 7/0.08 = 87.5 minutes = 1 hour and 27.5 minutes.


How long will it take to travel 546 miles at a speed of 60 miles per hour?

Time = Distance /Speed = 546/60 = 9.1 hours = 9 hours and 6 minutes


Tovah drove 150 miles at the speed of 45 miles per hour How long will it take her to drive that distance?

Time = Distance/Speed So time = 150 miles / 45 miles per hour = 3.33.. hours = 3 hours 20 minutes.

People also asked