Best Answer

If you are going at 50km per hour then it would take you 1 hour and 36 minutes to travel 80km. This time will only happen if you travel at 50km the entire time.

Q: How long will take to get to NY 80 km if you travel at 50 km?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

d=rt 80=50x 80/50 = x x = 8/5 hours, or 1 hour 36 minutes.

1900 divided by 80 is the sum you need.

1/80 hours

4300/80 = 53.75 hr

Dividing distance by speed gives 160/80 = 2. Therefore, it would take 2 hours to travel 160 kilometres at 80 miles per hour.

Related questions

d=rt 80=50x 80/50 = x x = 8/5 hours, or 1 hour 36 minutes.

It takes one minute to travel 80 miles per minute.

80 days

2

240/80= 3 hours

An hour. By the way, IT'S IN THE NAME.

392 / 80 = 4.9 hours.

1900 divided by 80 is the sum you need.

488/80= 6.1 hours...

1/80 hours

4300/80 = 53.75 hr

It will travel that distance in 15 minutes.