There are seven days in a week, 28-31 days in a month, depending on the year and month, and approximately 365.24 days in a year.
One, the month of February has 28 days.
In February every year except for the forth year, one. That is the only month in 28 days
30 & 31 but February is 28 day's except( leap year ) in a month
12 months = 1 year so 28 months = 28/12 = 2.33... years.
28 days and 29 days in a leap year.
February has 28 days in a normal year and 29 days in a Leap Year.
Each month. And it is a leap year, not a leep year!
All month have 28 days but only February has no more than 28 days (except in leap year).
In a leap year the month of February has 29 days instead of the usual 28.
Technically all 12 months have at least 28 days in them. However, I suspect you are actually asking how many months have only 28 days. In that case, February is the only month to have only 28 days in its month (except for leap year when it has 29 days).
There is one month of February in every year, whether it is a leap year or not. The difference is not the month, it is the number of days in the month of February: 28 days in normal years, 29 days in leap years.
sometimes 28 days, sometimes 29. it depends if its leap year
It is February in a non-leap year now. There are 28 days in the month and so 28*18 = 504 miles
There are 28 days in February 2013, as it is not a leap year. So 24 x 28 = 672 hours.
All of them have 28 days!
Ans:12 b'cz 12 months have atleast 28...
There are 28, 30 or 31 days in a month
Every month has 28 days - Febuary just doesn't have any more than that (except on a leap year).
February with 28 days on a normal year and 29 on a leap year.
1958 was not a leap year, therefore, February 1958 contained 28 days.
The month of February has 28 days except on Leap Year when it has 29 days.