Best Answer

60 seconds = 1 minute so 360 seconds = 360/60 = 6 minutes. Simple!

Q: How many 360 seconds minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

There is 60 seconds in one minute. Therefore, 360 seconds is equal to 360/60 = 6 minutes.

360 seconds = 360 seconds = 6 minutes = 1/10 hour = 1/240 day

360 sec.There are 6 times 60 = 360 seconds

60 minutes. 360 seconds

360 seconds.

Related questions

1 minute = 60 seconds therefore 360 minutes = 21,600 seconds

There is 60 seconds in one minute. Therefore, 360 seconds is equal to 360/60 = 6 minutes.

21,600 seconds.

360

360 seconds = 360 seconds = 6 minutes = 1/10 hour = 1/240 day

360 sec.There are 6 times 60 = 360 seconds

Since there are 60 seconds per minute, it follows that 360 minutes contain 21,600 seconds.

360 sec.There are 6 times 60 = 360 seconds

There are 360 seconds in six minutes.

Multiply the number of minutes times 60. 60x6=360 seconds

360 seconds (60 seconds per minute).

one tenth of an hour, or 6 minutes. 60 seconds in a minute, and 60 minutes in an hour = 3600 seconds an hour 360/3600 = 0.1