Q: How many breaks in 8.5 hour day?

Write your answer...

85 kilometers per hour is 52.82 miles per hour.

Mach 85 is 64,702.6 mph

85 miles per hour = 85 miles in 60 minutes = 85/60 miles in 1 minute = 1.4166... miles.

85 miles

Using conversion factors: 85 years x (365.25 days / 1 year) x (24 hour / 1 day) x (60 minutes / 1 hour) x (60 seconds / 1 minute) = 2,682,396,000 seconds

85 hours and 13 minutes = 3.551 days1 day = 24 hours1 day = 1day * 24 hours/day * 60 minutes/1 hour = 1440 minutes85 hours = 85 hours * 1 day/24 hours = 3.542 days13 minutes =13 min * 1 day/1440 min= 0.009 day================================85 hours and 13 minutes .................= 3.551 days

There are 60 minutes in an hour, so first you divide 85 by 60, getting 1.41667 (to five decimal places). This tells you that there is one hour in 85 minutes, so next you subtract 60 from 85 to find out how many minutes are left. 85 - 60 = 25, so your answer is one hour and 25 minutes.

1 hour 25 minutes

None. An hour is 60 minutes.Answer:0.85 Hours, 85% of an hour or 51/60 of an hour.

85 mph = 124.7 feet per second.

nearly one and a half 60 + 25 = 85 1 hour 25 minutes

85 days is 12 weeks and 1 day.

85 ft/s (1 mile/5280 ft)(3600 s/1 hour) = 58 miler per hour ==============

85 Miles per Hour = 124.67 Feet per Second

1 hour 49 minutes.

85 mph equates to 136.8 km per hour.

1 hour, 25 minutes, 0 seconds.

85-200

95/85=1 10/85 Then your answer is it takes 1 5/17 an hour.

It is traveling 510 miles per hour.

$13.60 per hour.

85/65 = 1.3077 hours (rounded) = 1hour 18minutes 27.7seconds (rounded)

On average about 85 million per day.

85 km/h is the same as about 52.8 miles per hour.

Speed = 85/2.5 = 34 mph