Q: How many days and hours equal 180 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

180 days is equal to approximately 0.493 years.

Just under half. Most years have 365 days.

180 of them.

1,260 hours in the state of Texas. Going 180 days, 7 hours a day

about six 180 = 6 x 30 though some months have 31 days, or 28 or 29 in February also.

Related questions

7 and a half days are in 180 hours.

Where we live a day = 24 hours. So 180 / 24 = 7.5 days = 7 days and 12 hours (seven and a half days).

To get the answer to this question you have to multiply 180 by 24 to get the number of hours. So 180 x 24 = 4320. So the answer to your question is, there are 4320 hours in 180 days.

3 days, 3 hours

180 days is equal to approximately 0.493 years.

180 days = 180*24 hours = 180*24*60 minutes = 259,200 minutes.

180 minutes

(180 days) x (24 hours per day) x (60 hours per minute) = 259200 (also, 4320 hours in 180 days, or 15,552,000 seconds in 180 days).

If there are 180 minutes, this means it is equal to 3 hours. There are 60 minutes in each hour, and 60 times 3 is 180. So, in short, 180 minutes is three hours.

Just under half. Most years have 365 days.

180/24=7.5 7.5 days contains 1 week answer is 1

Three hours is 180 minutes, and 10800 seconds and 1/8 days.