answersLogoWhite

0


Best Answer

One week is seven days. Seven days times seven is 49 days, and then add six more, for a total of 54 days.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2013-02-07 03:33:48
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards

J's study guide

2 cards

What is the name of Steve on minecraft's name

What is love

โžก๏ธ
See all cards

Steel Tip Darts Out Chart

96 cards

170

169

168

167

โžก๏ธ
See all cards

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many days are in 7 weeks 6 days?
Write your answer...
Submit
Related questions

How many months and days are in 7 weeks and 6 days?

Approximating a month at 4 weeks, 7 weeks and 6 days is approximately 2 months.


How many weeks is 55 days?

7 weeks and 6 days


How many days are in 6 weeks 6 days?

A week has 7 days, so if there are 6 weeks you multiply 6*7 and get 42, then you add the extra 6 days for a grand total of 48 days.


How many weeks in 650 days?

650 days ÷ 7 days/week = 92 6/7 weeks


How many weeks is 209 days?

209 days is 29 6/7 weeks.


How many weeks are in 120532 days?

There are: 120532/7 = 17218 weeks and 6 days


How many weeks are a thousand days?

1000/7 = 142 weeks and 6 days.


How many days are six weeks?

42 days. 7 days x 6 weeks = 42 days.


How many weeks are there in 90 days?

There are 7 days in one week. Therefore, 90 days is equal to 90/7 = 12 remainder 6 or 12 weeks 6 days.


How many weeks and days are in 1000 days?

There are 1,000/7 weeks in 1,000 days. 1,000/7 = 142 full weeks with 6 days left over. So 1,000 days = 142 weeks and 6 days.


How many days are in six weeks?

There are 7 days in a week, so 7 days per week x 6 weeks = 42


How many days are there in 1 week and 6 weeks?

In 1 week there are 7 days, so in 6 weeks there would be 42 days.


How many days are in 6 weeks and 2 days?

44. (6 * 7 + 2)


How many weeks in 27 days?

7 days = 1 week 27 days = 27/7 =3.86 weeks (2dp) or 3 weeks 6 days.


How many weeks and days are in 139 days?

139/7 = 19 remainder 6 139 days is 19 weeks and 6 days


How many weeks are in 342 days?

7 days = 1 week 342 days = 342/7 = 48.86 weeks (2 dp) or 48 weeks 6 days.


How many weeks is sixty two days?

There are 8 6/7 weeks in sixty-two days.


6 weeks equal how many days?

1 week = 7 days6 weeks = (6 x 7) = 42 days


How many days in 6 weeks?

42 (7 days in 1 week x 6)


How many weeks and days are in 47 days?

7 days = 1 week so 47 days = 6 weeks + 5 days.


How many weeks is 46 days?

1 week = 7 days 46 divided by 7 = 6 weeks 4 days


How many day are there 4 weeks and 6 days?

1 week = 7 days 4 (weeks) x 7 (days per week) = 28 days + additional 6 days = 34 days total


6 weeks equals to how many days?

There are 7 days in a week, so 6 times 7 = 42.


How many weeks are in 42 days?

6 as 7 days in a week so 42/7=6


How many days from December 7 to March 3?

3 weeks and 6 days