answersLogoWhite

0


Best Answer

There are 84 days in 12 weeks (12 X 7 = 84).

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2015-05-04 11:23:38
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides
๐Ÿ““
See all Study Guides
โœ๏ธ
Create a Study Guide

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many days are there in 12 weeks?
Write your answer...
Submit
Related questions

How many weeks in 89 days?

12 weeks, and 5 days.


How many weeks and days are 90 days?

90 days is 12 weeks and 6 days.


How many weeks is 88 days?

88 days is 12 weeks and 4 days.


How many weeks are in 90 days?

12 weeks & six days.


How many days are in 12 weeks?

Twelve weeks is 84 days. 12 weeks * 7 = 84 days


How many days in 12 weeks?

=there are 84 days in 12 weeks==there are 84 days in 12 weeks==there are 84 days in 12 weeks=


90 days equals how many weeks?

It equals 12 weeks and 6 days.


How many weeks is 85 days?

85 days is 12 weeks and 1 day.


How many days 12 weeks?

There are 7 times 12 = 84 days


How many weeks is 90 days?

12 weeks and a half


How many days are in 12 weeks 3 days?

87 days


How many weeks is 89 days?

70 days = 10 weeks77 days = 11 weeks84 days = 12 weeks89 - 84 = 5Answer: 12 weeks 5 days = 89 days


How many weeks are there in 12 days?

There are 7 days in one week. Therefore, 12 days is equal to 12/7 = 1.714285 recurring (that is, 1.714285714285...) weeks or 1 week 5 days.


How many weeks are in 84 days?

12


How many days is in 12 weeks?

84


How many weeks are in 12 months?

There are 48 weeks in 12 months. (12 months * 4 weeks a month)If the question is how many weeks in a year (12 months = 365 days), then there are 52 weeks in a year.


How many weeks is 12 days?

one week and five days :)


How many days does it take to make a habit?

About 12 weeks. I have heard about it i think. P.S. 12 weeks is 84 days.


How many weeks are there in 90 days?

There are 7 days in one week. Therefore, 90 days is equal to 90/7 = 12 remainder 6 or 12 weeks 6 days.


How many weeks in 86 days?

There are 7 days in one week. Therefore, 86 days is equal to 86/7 = 12 remainder 2 or 12 weeks 2 days.


How many days in 9 and a half weeks?

66 days and 12 hours.


How many days is a dozen weeks?

7 x 12 = 84 days


How Many Weeks Are 84 Days?

84 days is exactly 12 weeks. Because there are 7 days in each week, you simply divide the total days in each week (7) by the total number of days (84) which would give you an answer of 12 weeks.


How many days is it till im 12 weeks if im 11 weeks n 5 days pregnant today?

2 days


How many weeks are there in 84 days?

There are 7 days in a week 84 days/ 7days per week = 12 weeks