answersLogoWhite

0


Best Answer

There are 24 hours in one day. Therefore, 360 hours is equal to 360/24 = 15 days.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2010-06-08 01:31:48
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards
3.71
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
346 Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many days are there in 360 hours?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

If there are 360 hours how many days is that?

15 days


How many days is 360 hours?

30 days!


How many day in 360 hours?

360 hours = 360/24 = 15 days360/ 24 hours = 15 days


How many hours in 360 days?

8640


How many hours are in fifteen days?

Exactly 360 hours.


How many hours in 165 days?

Exactly 360 days.


Three hundred sixty hours equals days?

360 hours * (1 day/24 hours) = 360/24 = 15 days ■


How long is 360 hours?

15 days.


How many hours are in 15 days?

15 days x 24 hrs per day = 360 hrs.


How many minutes in 360 days?

360 days is equivalent to 518400 minutes.


If you use internet for 12hrs then how many use in one month?

12(hours) X 30 (days) = 360 (hours)if that's what you meant.


360 min equals how many hours?

6 hours. 360/60=6.


How many hours equal 360 minutes?

6 hours equal 360 minutes.


How many Earth days does it take for Mars to turn 360 degrees around?

24 hours and 37 minutes


How many hours are there in 360 days?

the answer is 8640. 24x360= 8640 easier way to work it out was to use a calculator like i did :)


How many days are there in 3 mouths?

Their are 360 days


How many days are in a commercial year?

It has 360 days.


How many minutes is 360 hours?

360 * 60 = 21600 minutes


How many hours in 360min?

There are: 360/60 = 6 hours


How many minutes are there in 360 days?

360 * 24 * 60 = 518400


How many days are in 21330364min?

14812 271/360 days


How many hours are 360 minutes?

6


How long would a day be in hours if a years was 360 days (12 x 30 day months)?

since you shortened year by 5 days you need to add 24 x 5 = 110 hours to calendar year. Over 360 days that is additional 110/360 hours per day = 0.306 hours, so day is 24+0.306 = 24.306 hours or 24 hours and 18 minutes and 20 seconds


How many hours are in 360 minutes?

There are 6 hours in 360 minutes, since 60 minutes = 1 hour → 360 minutes = 360 ÷ 60 hours = 6 hours


How many hours of time is there in 360 degrees of longitude?

24 hours