answersLogoWhite

0


Best Answer

42 / 24 = 1.75 days.

We divide by 24 because there are 24 hours in a day.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2011-08-15 22:37:00
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides
๐Ÿ““
See all Study Guides
โœ๏ธ
Create a Study Guide

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many days are there in 42 hours?
Write your answer...
Submit
Related questions

How many hours equals 42 days?

42 days is 1,008 hours @24 hours per day.


How many days are in 1000 hours?

There are 41 days, but if you round it, it will be 42 days.


How many days in 42 hours?

Simply substract 24 hours (equals one day) from 42. Thus, there is 1 day and 18 hours in 42 hours.


How many years in 1000000000 hours?

114,077 years 42 days and 10 hours


How many hours are there in a school week?

If it's 6 hours a day, then multiply the number of days in a week by the hours. 6 x 7=42


How many minutes are there in 42 hours?

There are 2,520 minutes in 42 hours.


How many days in 42 years?

42 years is about 15,340.29 days.


How long is 877000 hours?

877000 hours is about 100 years and 42 days.


How many days are six weeks?

42 days. 7 days x 6 weeks = 42 days.


How long would it take to drive to Brazil from Iowa?

147 hours and 42 minutes, or 6 days 3 hours and 42 minutes.


How many months in 42 days?

42 days equal 1 month (and about 11 or 10 days).


How many days are in 6weeks?

42 days.


How many weeks are there in 1008 hours?

I'll give you 1008 hours=144 days Hahahahahaha, Earth does not have a 7 hour day. The correct answer is: 1008 hours = 42 days = 6 weeks.


What was the longest Skype video call?

42 days and 6 hours


How many minutes are in 3 hours and 42 minutes?

There are 222 minutes in 3 hours and 42 minutes.


How many days are in 42 weeks?

294 Days.


How many hours are there in 42 minutes?

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 42 minutes is equal to 42/60 = 0.7 hours.


How many days in 675 hours?

28 days and 3 hours.


how many hours in 137 days?

3288 hours = 137 days


How many seconds are in exactly 42 hours?

There are 151200 seconds in 42 hours.


How many days of driving from Orlando FL to Tuscon AZ?

MapQuest estimates the driving time as 29 hours and 42 minutes.


What is .25 of a week?

1/4 of a week= 1.75 days = 42 Hours.


How many days and hours in 63 hours?

2 days and 15 hours


How many days and hours is 54 hours?

2 days 6 hours


How many days and hours are in 212 hours?

There are 8 days and 20 hours.