Best Answer

As there are 7 days in a week, x weeks will equal 7x days.

So: x weeks + x days = 7x days + x days = 8x days.

Q: How many days are there in x weeks and x days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

= 48 weeks x 7 days = 48 x 7 = 336

42 days. 7 days x 6 weeks = 42 days.

350 days are in 50 weeks (50 x 7).There are 350 days in 50 weeks.

40 weeks is 280 days (40 x 7).

if 7 x 10 is 70 then 7 x 9 is 61 So there are 9.4 weeks in 64 days

Related questions

7x + ax days.

if you meant how many week days then x = x * 5 if you meant how many days alltogether then x = x * 7

= 48 weeks x 7 days = 48 x 7 = 336

42 days. 7 days x 6 weeks = 42 days.

3006 weeks = 3006 x 7 days = 21,042 days

350 days are in 50 weeks (50 x 7).There are 350 days in 50 weeks.

40 weeks is 280 days (40 x 7).

there are 49 days in seven weeks: seven days in a week and seven weeks - 7 x 7.

if 7 x 10 is 70 then 7 x 9 is 61 So there are 9.4 weeks in 64 days

There are 7 days in a week so 11 weeks x 7 days = 77 days

30 weeks x 7 (days in a week) = 210 days.

1 week = 7 days → 44 weeks = 44 x 7 days = 308 days