Q: How many days equal 16 months?

Write your answer...

Submit

Related questions

16 months = 487 days.

7 months and 16 days

Most months have 31 days. So if you divide 503/31 you get 16.22 months. So approximately 16 months.

16 months is 1 and 1/3 years or about 487 days. Depending on the starting month, it could be from 485 to 488 days.

There are 4 weeks in one month so 16 weeks is equal to four months.

Months average 365/12 = 30.4 days. So in 16 months there are 486 days. There are 486/7 = 69.4 weeks

There are 7 days in one week. Therefore, 116 days is equal to 16 remainder 4 or 16 weeks 4 days. Expressed as a decimal, this is equal to 16.571428 recurring (that is, 16.571428571428...) weeks.

Roughly 487 or 488 if it is a leap year.

Just over two months - it's 66 days, 16 hours

21 months and 16 days. From the end of December 1996 to the end of September 1998 is 21 months and then there are the 16 days of October.

10,000 / 24 = 416.666667 (or 416 days and 16 minutes).

469 days 16 months & 3 weeks

You would be around 16 weeks and 4 days so about 4 months

7 years, 10 months, 16 days

There are 7 days in one week. Therefore, 112 days is equal to 112 / 7 = 16 weeks.

10 months and 16 days is either 45 weeks and 4 days, 45 weeks and 5 days, or 46 weeks, depending on whether or not the period includes the end of February and, if so, whether or not the February is part of a leap year.

About 69.5 weeks is 16 months.

16 weeks is 4 months.

It will take about 16 days for a mother hamster to give birth.

5 months and 16 days

there are 4 months a year that have 30 days; in four years that is 4 x 4 = 16 30 day months

Not unless all the months are Februaries, and not in leap years.

16 ounces equal how many cups

6 months and 16 days OR 197 days (end day not included), as of today (November 3, 2009)

192 months

Study guides