answersLogoWhite

0


Best Answer

This equals three hours less than 2 days, or 1 day and 21 hours. There are 24 hours in one day so 24 x 2 = 48.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2009-09-26 00:14:58
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many days is 45 hours?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

How many days is in 45 hours?

two days without 3 hours?


How many days in nine hours?

None thereโ€™s 25 hours in a day


How many hours are there in 45 days?

Answer: 1080 hours Answer: To convert from days to hours, just multiply by 24.


What is 45 days in hours?

45 full days would be 1080 hours. 45 days times 24 hours in a day equals 1080 hours.


How many days in 1095 hours?

45 15/24


How many hours to cover 6497 miles?

Travelling at a constant 45 mph: 6497 / 45 = 144.38 hours (6 days approximately).


How many hours in 45 years?

There are 24 hours in a day, and 365 days in a year. So you would first multiply 24 x 365, which = 8,760. You then multiply that by 45, which = 394,200, which is the number of hours in 45 years. To sum it up: 24 hours x 365 days x 45 years= 394,200 hours in 45 years


5 min took 45 min how long will 5 hours take?

45 hours, almost 2 days.


45 seconds equal how many hours?

45 seconds is 0.0125 hours.


How many hours would you work if you worked 5 days each week and for 7 hours and 45 minutes each day?

Convert everything to hours, then multiply the 5 days a week with the number of hours a day.


What is 24 hours from 645 am?

6:45 am the next days.


How many hours did Elizabeth spend practicing gymnastics each week if she practiced six days every week for 7.5 hours each day?

Multiply the number of days of the week she practiced by the number of hours she practiced each day.6 days x (7.5 hr)/(1 day) = 45 hours


How many days are equal as 142 hours and 45 minutes?

5.948 days, approx.5.948 days, approx.5.948 days, approx.5.948 days, approx.


How many minutes in 45 days?

45 days = 45*24*60 minutes = 64800 minutes.


How many minutes is 2.75 hours?

2 hours and 45 minutes. 2:45


How many quarter hours are in 45 minutes?

There are three quarter-hours in 45 minutes.


How many hours is it to Nashville from champaign?

45 hours


I paint 45 min a day how many hours do i paint in 5 days?

45 minutes = 3/4 hour5 x 3/4 = 15/4 = 3 3/4 hours


How long does Venus take to rotate on axis in hours?

45 days


How many hours in a mercurey day?

44 45 45


How many days are in 45 years?

16425 days


What jobs are in Club Penguin?

your penguin can get a job if your penguin is 45 days old at least. the appliable jobs are: tour guide (45 days old), a secret agent (45 days + membership), or a puffle hotel worker (45 days old + 24+ hours)


How many days and hours in 380 hours?

15.83 Days


How many days rain fell if 45 days and rain fell two-third of the 45 days?

0


How many hours from Burlington ON to Orlando FL?

45 hours