Q: How many different combinations of quarters dimes and nickels make up 95 cents?

Write your answer...

18

Six.

Start with zero nickels, and see what the combinations are: There is only 1 combination, which is 3 dimes and 1 quarter.Next use only 1 nickel, then you have: 2 quarters & 1 nickel, or 5 dimes & 1 nickel, so that's 2 additional combinations.Keep going with only 3 nickels, etc, till you get to 11 nickels = 55 cents. Note that there is no way to do it with only 8 or 10 nickels.This is the groundwork for answering. The answer is not yet finished.

There are 18 ways to make change for 75 cents with only quarters, dimes and nickels.

2 quarters & 2 nickels.

2 nickels = 5+5 = 10 cents 2 quarters= 25+25= 50 cents therefore 50+10=60 so 2 quarters and 2 nickels is 60 cents

fifty-five 1 quarter = 25 cents = 5 nickels = 5 x 5 cents 11 quarters = 275 cents = 55 nickels = 55 x 5 cents

You can make 90 cents with three quarters and three nickels. (3 x 25) + (3 x 5) = 90 cents.

There are 43 combinations of various quantities of quarters (0, 1 or 2), dimes (0 to 5), nickels (0 to 10) and pennies (2 to 52) that make 52 cents.

The easiest way is to convert everything to cents first. - Seven nickels = 35 cents - Two quarters = 50 cents - so 7 nickels to 2 quarters is the same as 35/50, or 0.7 as a decimal number.

The minimum number of quarters, pennies, and nickels needed to make up 123 cents is 4 quarters, 4 nickels, and 3 pennies.

There are 5 ways to make 30 cents using quarters, nickels, and dimes.

Five different ways.

A US nickel is 5 cents, so convert the dimes and quarters to multiples of 5: One dime is 10 cents or 2 nickels, so 9 dimes would be equivalent to 18 nickels. A quarter is 25 cents or 5 nickels, so 6 quarters is 30 nickels.

5 * 25 = 125 cents 125 cents/25 cents = 5 quarters =========

3 quarters & 2 nickels

A dollar is 100 cents, a quarter is 25 cents, and a nickel is 5 cents. Thus a dollar is composed of 4 (100/25) quarters, or 20 (100/5) nickels. Therefore there are 5 times as many nickels in a dollar as there are quarters. Another way to look at it is to say that there are 5 nickels in a quarter, so there are 5 times as many nickels as quarters in any amount.

A nickel is 5 cents and a quarter is 25 cents so there are five times as many nickels as quarters in any amount. That means 20 quarters is the same as 20*5 = 100 nickels.

Three quarters is 3*25 = 75 cents Nine nickels is 9*5 = 45 cents The total is 75+45 = 120 cents, or $1.20

None. If you "get 65 cents using only dimes nickels and quarters" you are not using any pennies!

The value of 5 quarters is 125 cents. Whether that is in dimes or whatever else, the value is always 125 cents. If, for some unknown and perverse reason, you want to use 5 quarters to buy nickels, then you'll get 5 nickels for each quarter, 25 nickels for all 5 quarters.

50 pennies2 quarters5 dimes10 nickels*There are WAY more combinations than this list*

A quarter is 25 cents. Two dollars is 200 cents and 10 nickels is 50 cents, for a total of 250 cents. That's the same as 250/25 = 10 quarters.

many ways 4 quarters and 3 nickels 4 quarters and a dime and a nickel 3 quarters 8 nickels 3 quarters and 4 dimes etc etc etc

50 different ways