Q: How many dimes make 75 cents?

Write your answer...

Submit

Related questions

There are 18 ways to make change for 75 cents with only quarters, dimes and nickels.

To make 75 cents out of 10 coins, you need 6 dimes and 3 nickels.

18

1 quarter, 4 dimes , 2 nickels

Three ways.

How many ways can you make 75 cents?

Three quarters = 75 cents plus 2 dimes to make it 95 cents.

To figure out problems, break it down into pieces: 9 nickles is 9x5=45 cents3 quarters is 3x25=75 cents 45 cents plus 75 cents = 1.20 A dime is 10 cents. 1.20 (dollars.cents) divided by 10 (cents) = 12 dimes

2 quarters = 50 cents 2 dimes = 20 cents 5 pennies = 5 cents Total = 75 cents

Three quarters are 75 cents and four dimes are 40 cents. $0.75 + $0.40 = $1.15 (a dollar and 15 cents).

4 dimes and 7 nickels

Only one way .50 + .25 = .75 ??????????

No this would not make 100 if we are talking about money. Since dimes are 10 cents and nickles 5 cents those added up would equal: 75. Adding the 10 pennies would be 85 which is not 100.

60 cents, 39 dimes, 0 quarters, 1 half = $5. 65 cents, 31 dimes, 3 quarters, 1 half = $5. 70 cents, 23 dimes, 6 quarters, 1 half = $5. 75 cents, 15 dimes, 9 quarters, 1 half = $5. 80 cents, 7 dimes, 12 quarters, 1 half = $5 there are other combination as well with nickels etc

This looks difficult at first, but think of it this way: add up all of your coins (5 x .05) + (3 x .10) + (2 x .25) is 1.05, so you are 30 cents over the 75 cents. So figure out ways that you can make 30 cents with the available coins, take those away from 1.05 and you have 75 cents.Remember these are the coins that you are taking away from $1.05Start with 1 quarter, the only thing you can do is add a nickel to that to make 30 cents.Use 1 dime, then you need 20 more cents, so use 4 nickels.Use 2 dimes, then you need 10 more cents, so use 2 nickels.Use 3 dimes and you have 30 cents.So now we can figure the coin combinations to use:1 quarter, 3 dimes, 4 nickels2 quarters, 2 dimes, 1 nickel2 quarters, 1 dime, 3 nickels2 quarters, 0 dimes, 5 nickels

Three Quarters, Two Dimes, and Three Pennies makes 98 Cents25+25+25+10+10+1+1+1=98

3 quarters = 75 cents 7 dimes= 70 cents 3 nickels= 15 cents 8 pennies= 8 cents for a total of 168 cents or $1.68

3 quarters = 75 cents 4 dimes = 40 cents 2 nickles = 10 cents 7 pennies = 7 cents Total is 132 cents which is $1.32

75 dimes.

In the number of coins the raio of 4 dimes to 3 quarters is 4:3. In terms of money amount, 4 dimes equals 40 cents and 3 quarters equals 75 cents, so the ratio is 40:75. This can be reduced to 8:15.

Yes! If you use Half Dollars, Quarters, Dimes, Nickels, and Pennies!

1 quarter 3 dimes 4 nickels 1+3+4 = 8 25 + 3x10 + 4x5 = 75 1 half-dolar 2 dimes 5 pennies 1+2+5 = 8 50 + 2x10 +5x1 = 75 7 dimes 1 nickel 7+1 = 8 7x10 + 1x5 = 75

A dime is a unit of currency in the United States and it is worth ten cents. So 3 dimes is equivalent to 30 cents and there are a 100 cents in a dollar.

75 what? 25 times 5 cents = 75 cents 2500 times 5 cents = 75 dollars

75/5 = 15

People also asked