Study guides

Q: How many dimes makea nickel?

Write your answer...

Submit

Related questions

The combinations depend on how many are dimes and how many nickels.

6 dimes, 6 pennies; or 6 dimes, 1 nickel, and a penny.

You need two dimes and a nickel. (It only says one is not a nickel.)

(dimes X 10) + (nickels X 5) = 145 and dimes - nickels = 4 14 dimes + 1 nickel =145 13 dimes + 3 nickel =145 12 dimes + 5 nickel =145 11 dimes + 7 nickel =145 10 dimes + 9 nickel =145 since 11-7 = 4 11 dimes + 7 nickels =145

Seven dimes and one nickel equal 75 cents.

15 nickels 16 dimes

Another is a nickel. So two dimes and a nickel.

Your question should really be "How many nickels are 3 dimes worth?". A nickel is 5 cents and 3 dimes are 30 cents, which is the same as 6 nickels (30 / 6) As stated, a nickel can't "fit into" a dime because a dime is smaller than a nickel :)

Your answer is 5 dimes. The answer is 5 dimes because you multiply your nickel by your dime which a nickel equals 5 cents and a dime equals ten cents. So that means you multiply 10 by 5 which would be 50 so your answer is 5 dimes.

25 cents.

Three dimes and one nickel equals 35 cents.

A nickel is a five-cent United States coin. A dime is a ten-cent coin. Therefore, a nickel is half of a dime.

A quarter is 2.5 dimes. 85 quarters x 2.5 = 212. 5 So that's 212 dimes and a nickel.

He has 33 dimes and a nickel

You will need at least one nickel. With one nickel you would need 12 dimes to make $1.25. If you have more nickels, then subtract one dime for every two additional nickels you have, so if you have 5 nickels you will need 10 dimes.

Present day nickel, dimes and quarters are composed of copper and nickel.

4 ways:4 quarters3 quarters + 2 dimes + 1 nickel2 quarters + 5 dimes1 quarter + 7 dimes + 1 nickelAll other combinations would require more than 1 nickel and/or more than 9 dimes.

Assuming actual U.S. coins and that "sollar" should have been "dollar": 2 fifty cent pieces; 1 fifty cent piece and 2 quarters; 1 fifty cent piece and 5 dimes; 4 quarters; 3 quarters, 1 nickel, and 2 dimes; 2 quarters and 5 dimes; 2 quarters, 1 nickel, and 5 dimes; 1 quarter, 1 nickel, and 7 dimes; and 10 dimes, for a total of nine ways.

6 dimes and one nickel make 65 cents, which is $0.65,0.65

If a dime is worth 10, and a nickel is worth 5, then you only need SEVEN coins ! Six dimes and one nickel is all you need.

Four dimes one nickel two pennies are worth 47 cents

Two and a half. In other words, two dimes and one nickel. 10+10=20 20+5=25

No, dimes are made up of 91.67% Copper and 8.33% Nickel

6 dimes = 60 cents and 1 nickel = 5 cents; so 5/60 = 0.08333...., or 8.33%

5 ways 6 dimes 1 dime, 4 nickels 2 dimes, 2 nickels 6 nickels 1 quarter, 1 nickel