Q: How many dozen is 50 days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

There are 12 in a dozen. So 12 Days.

Dozen actually represents the quantity but not currency. So there is not a valid relation between dozen and 50 paise coin. Just say it has 12 in a dozen...

7 x 12 = 84 days

2 dozen weeks = 2*12 = 24 weeks. @ 7 days per week that makes 168 days.

50% Dozen= 12 6/12 x100%= 50%

Related questions

There are 12 in a dozen. So 12 Days.

12 = 1 dozen therefore 600 = 50 dozen.

You have some 50-paisa coins. You need 24 of them to make a dozen (12) rupees.

Dozen actually represents the quantity but not currency. So there is not a valid relation between dozen and 50 paise coin. Just say it has 12 in a dozen...

1 dozen eggs = 12 eggs 50% = 1/2 Half of one dozen eggs = 6 eggs

7 x 12 = 84 days

2 dozen weeks = 2*12 = 24 weeks. @ 7 days per week that makes 168 days.

50% Dozen= 12 6/12 x100%= 50%

It is 50 days after Easter.50 days

350 days are in 50 weeks (50 x 7).There are 350 days in 50 weeks.

12*50 = 600

350 days in 50 weeks.