Best Answer

3 yards plus 39 inches = 12 feet 3 inches.

Q: How many feet and inches are in 39 inches 3 yards?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

12 inches in a foot. 3 feet in a yard. So 468 / 12 = 39. 39 / 3 = 13. Or, just google "468 inches in yards"

There are 3 feet in one yard, therefore, 39 feet is equal to 39 / 3 = 13 yards.

There are 36 inches in one yard. Therefore, 39 inches is equal to 39/36 = 1.083 recurring (that is, 1.083333...) yards.

1 metre = 39 inches approx. 22 yards = 66 feet = 792 inches 792 / 39 = 20.3 approx. So just over 20 metres

There are many other ways to express the length of 8yards 15feet. Some examples are: -- 13 yards -- 39 feet -- 468 inches

Related questions

39 inches is 3 feet and 3 inches or 3.25 feet

OK, so 39 inches is 3.25 feet, or 3 feet and 3 inches, and 3 yards in 9 feet, so 9 + 3 is 12 ft and 3 inches so 12 feet and 3 inches. Hope this helps!

12 inches in a foot. 3 feet in a yard. So 468 / 12 = 39. 39 / 3 = 13. Or, just google "468 inches in yards"

468 inches is 39 feet, or 13 yards.

There are 147 inches in 3 yards and 39 inches, since there are 36 inches in a yard.

There are 3 feet in one yard, therefore, 39 feet is equal to 39 / 3 = 13 yards.

There are 36 inches in one yard. Therefore, 39 inches is equal to 39/36 = 1.083 recurring (that is, 1.083333...) yards.

39*3=117 feet.

13 yards = 39 feet (there are 3 feet in each yard).13 yards is 39 feet.

Answer: 39 " = 1.08333 yd

1 metre = 39 inches approx. 22 yards = 66 feet = 792 inches 792 / 39 = 20.3 approx. So just over 20 metres

39 inches = 3.25 feet