Best Answer

A fortnight is equal to 14 days (or two weeks). Thus, a 7 month period would be equal to 14 fortnights.

The math:

7 months = 28 weeks

1 fortnight = 2 weeks

28/2 = 14 fortnights.

Q: How many fortnights are there in 7 months?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

It depends on which exact 47 months, but the usual answer would be about 50.

58.96

There are 26 fortnights in a year.

Two years is about 52.2 fortnights.

There are 182 fortnights in seven years.

Related questions

98

It depends on which exact 47 months, but the usual answer would be about 50.

about 22 fortnights

There are 26 fortnights in a year.

17 years is 443.51 fortnights.

About 104.36 fortnights in four years.

There are: 7*2 = 14 weeks

130 fortnights in 5 years.

There a 35 in 5 fortnights 7x5= 35

its really 423 fortnights = 42 days

Milli seconds,Seconds, hours,days,weeks,fortnights, months, 6 months, years.

3 years = 1095 or 1096 days = 1095/14 or 1096/14 fortnights = 78.2 or 78.3 fortnights.