Study guides

☆☆

Q: How many half hours are in 3 hours and 30 minutes?

Write your answer...

Submit

Related questions

There is 30 minutes in a half hour. There is no hours in half hours.

There are 390 minutes in 6 hours and 30 minutes.

Seven and a half hours. 7 hours 30 minutes

30 minutes is half an hour.

There are 60 minutes in one hour. 0.5 hours is the same as half an hour, so half of sixty minutes is 30 minutes.

90 Minutes, since 1 half hour is 30 minutes then 3 half hours is just a matter of multiplying 3 times 30.

seven and a half 7 hours 30 minutes

0.50 hours is nothing but half an hour. It will have 30 minutes.

30 minutes

5.5 = five and a half hours or 5 hours 30 minutes

It is five and a half hours, or 5 hours and 30 minutes.

An hour is equal to 60 minutes, so 150 minutes is equal to 2 and a half hours or 2 hours and 30 minutes.Two hours and thirty minutes, or two and a half hours, or 2.5 hours.

one hour is sixty mins half an hour is 30 so: 2x60+30=150 minutes

One and a half hours (1 hour 30 minutes)

Half or 30 minutes unless there are 12 hours apart, then 12:30 difference

There are 60 minutes to one hour, so 6x60=360. Half an hour is 30 minutes, so 360+30=390

1 day=24 hours 1 hour=60 minutes 1 minutes=60 seconds 4 hours 30 minutes=___________minutes =( 4x60 )minutes+30 minutes =240 minutes+30 minutes =270 minutes

60 minutes in an hour; 30 minutes in a half hour. 5 and 1/2 = 330 minutes

Half an hour is 1800 seconds. 3 half hours are 5,400 seconds.

There are 210 minutes in 3.5 hours. Note: there are 60 minutes to an hour. (60 × 3) + 30 = 210 minutes

150 minutes. One hour consists of 60 minutes. Two hours equals 120 minutes. Half of an hour would be 30 minutes. Which brings the total number of minutes in 2 and a half hours to 150.

There are 2 quarters hours in half an hour and a quarter of an hour is 15 minutes while half an hour is 30 minutes

1 hour = 60 minutes → 4½ hours = 4.5 × 60 minutes = 270 minutes

Half an hour is 1800 seconds. 3 half hours are 5,400 seconds.

theres 30 minutes in a half hour.. theres 90 minutes in an hour and a half.