Q: How many seconds would it take to travel 15 feet at 3.5 feet per second?

Write your answer...

Submit

Related questions

157/360 ft/sec = 0.436 ft/sec

At 100 mph, an object is traveling about 146.67 feet every second. Therefore, to travel 60 feet at 100 mph would require about 0.41 seconds.

20 feet in 0,5 seconds ==> 40 feet per second 40 feet per second * 3 seconds = 120 feet

396/20 = 19.8 seconds

At 55 mph you are moving at about 80.667 feet every second. So, in 11 seconds, you would travel about 887.337 feet. (80.667 x 11 = 887.337)

1 meter is equal to 3.2808399 feet. Therefore 328.08399 feet would take 13.12336 seconds to travel at 25 feet per second.

Light travels 186,282.397 miles per second. That is 983,571,056 feet per second.

315/45 = 7 ft./sec

52.8 seconds to travel 4,260 feet @55mph

7.04 seconds (5280 feet in a mile x 2 miles = 10560 feet) / 1500 feet per second = 7.04 seconds

You would travel 820.21 feet.

1000/25 = 40 seconds

60 miles per hour is 88 feet per second, so at 60 miles per hour you would travel 176 feet in two seconds.One mile is 5280 feet. One second is one 3600th of an hour. Therefore, one mile per hour is 5280 divided by 3600, or 1.4667 feet per second. Multiply that by 60 and then by 2, and you get 176 feet per two seconds at 60 miles per hour.

880 feet.

245 ft in 2.59 seconds = 94.595 ft per second

840 feet/40 seconds = 21 feet per second.840 feet/40 seconds = 21 feet per second.840 feet/40 seconds = 21 feet per second.840 feet/40 seconds = 21 feet per second.

171 miles is 902880 feet. There are 18000 seconds in 5 hours. So in one second, you would travel 50.16 feet, which is just under 50 feet and 2 inches.

Assuming that you travel 882 feet in a straight line, the average velocity is 882.5 = 176.4 feet per second.

If a ball were to double in speed every second for ten seconds, then it would travel 1 + 2 + 4 + 8 + 16 + 32 + 64 + 128 + 256 + 512 = 1023 feet in ten seconds. This is equal to 210 - 1 feet.

15 feet Ã· 3.5 ft/s = 4.29 s.

45 miles per hour is equivalent to 66 feet per second. Therefore, it would take 19.7 seconds to travel 1300 feet.

Something that travels 100.9 MPH travels 147.99 feet per second. ((100.9 * 5280) / 3600). To travel 60.5 feet would take 0.41 seconds.

73.3 feet every 10 seconds at 5 mph.

30 feet.

1.703 seconds.

Study guides