Best Answer

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 288 minutes is equal to 288/60 = 4 remainder 48 or 4 hours 48 minutes.

Study guides

☆☆

Q: How many hours and minutes in 288 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

60 * 24 = 1,440

288 minuetes = 4.8 hours

24 h in a day so 24x12 = 288 hours, 0minutes, 0seconds.

There are 60 minutes in 1 hour and 24 hours in 1 day.Therefore, in one day there are:60 * 24 = 1440 minutes1440 * 0.2 = 288 minutes

288

Related questions

288 x 60 = 17,280 minutes

17,280 minutes.

60 * 24 = 1,440

288 minuetes = 4.8 hours

300 = 60 x 5 so 12 minutes less = 4 hours 48 minutes

24 h in a day so 24x12 = 288 hours, 0minutes, 0seconds.

288 hours

288 hours

There are 60 minutes in 1 hour and 24 hours in 1 day.Therefore, in one day there are:60 * 24 = 1440 minutes1440 * 0.2 = 288 minutes

4.8 minutes is 288 seconds.

It travels 288 miles in 4 hours 30 minutes at that speed.

288