Study guides

☆☆

Q: How many hours are equivalent to 345 minutes?

Write your answer...

Submit

Related questions

345

2 345 678 hours = 140 740 680 minutes

It is 14 hours and 45 minutes.

9 hours and 30 minutes.

From 3:45am to 7pm is 15 hours and 15 minutes. From 3:45pm to 7pm is 3 hours and 15 minutes.

There are 14 hours and 45 minutes between 3:45 pm and 6:30 am.

5 hours = 60*5=300 minutes (60 because that is the number of minutes in an hour). 3/4 hours = 0.75*60=45 minutes (O.75 is the equivalent to 3/4). 300+45=345 minutes.

345 ÷ 24 = 14 days 9 hours

There are 14.75 hours, or 14 hours and 45 minutes, from 3:45 PM on Tuesday to 6:30 AM on Wednesday.

1 day = 24 hours so 345 days = 345*24 hours. You can find the answer to that by using the calculator that comes as part of your computer.

345 minutes.

There are 5 minutes and 45 seconds or 5.75 minutes

1 hour and 45 minutes - you should try harder at your homework though !

225 mins

24hours = 1.000day345hours = 14.375days = 14days 9hours

345/1, perhaps.

5 hours 45 minutes with no stops.

5 hours 45 minutes.

It is 65 hours.

350/80 = 4.375 hours or 4 hours 22.5 minutes.

345 seconds

It would be roughly 345 Earth hours.

The total distance between the two locations is 345 miles. It will take about 4 hours and 50 minutes.

The total distance between the two locations is 345 miles. It will take about 5 hours and 25 minutes.

She is working for 6 hours and 45 minutes.