Q: How many hours are in 285 minutes?

Write your answer...

Submit

Related questions

4.75 hours or 4 hours, 45 minutes

285 minutes.

There are 17,100 seconds in 4.75 hours. 4 hours and 45 minutes = 240 + 45 minutes = 285 minutes 285 minutes x 60 seconds/minute = 17,100 seconds

4.75 hours or 4 hours 45 minutes.

There are 285 mins as you've stated. This equals 17100 seconds

5.089 hours = 5 hours 3 minutes = 305 minutes

(60 × 4) + 45 = 285 minutes Method: There are 60 minutes in 1 hour: 60 minutes x 4 hours equals 240 minutes. There are 45 minutes in 3 quarters of 1 hour. Therefore, add 240 and 45 which equals 285 minutes.

60 minutes / 1 hour or 60/1 4.75 hours = 60 minutes/1 hour = 285 minutes

Time taken: 285/60 = 4.75 hours

23 hours and 49 minutes 2000m/7m=285 5/7 or 285.714 285 5/7 x 5 minutes = 1428 4/7 minutes or 1428.57 minutes 1428.57 minutes x 1 hour/60 minutes = 23.81 hours, or 23 hours and 49 minutes

3 hours and 48 minutes.

285 seconds.

Using I-25 N, it is 285 miles. By car, if you average 60mph, it will take you 4 hours and 45 minutes. If you average 50mph, it will take you 5 hours and 37.92 minutes.

11.875 days

Depending on how fast you drive, at 60 mph it would take 4 hours and 45 minutes. The faster you go, the less time it will take.

Although minutes and seconds are used in measuring anglesm hours are not. The question, therefore, is meaningless.

Bognor Regis to York in the UK is 285 miles. It should take approx. 5 hours 20 minutes to drive. Longer if you stop for a break or to refuel on route.

285 seconds.

How many hours is 101 minutes

4 hours, 4 minutes, 17.14 seconds

9452765265241675.42451740715746234651274650 hours in a minutes

ANSWER:2 hours, 15 minutes. 180 minutes (Which is 3 hours)

8.5 hours is 8 hours and 30 minutes, or 510 minutes.

7 hours, 44 minutes.

The answer is 2 hours and 2 minutes