Best Answer

35 days equal 840 hours. 1 day is 24 hours so you multiply 24 and 35.

More answers

3.5 * 24 = 84 hours

Q: How many hours are in 3.5 days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

11 hours a day.

35840 hours equals 35 days.

12 hours and 35 mins is not a full day, it is only half a day and 35 mins

35 8-hour days plus one hour

35 hours because if he worked 5 hours for 3 days, 5x3 = 15 and if he worked 20 hours the previous week, 15+20=35.

Related questions

35 days and 10 hours.

1462 days = 35 088 hours

11 hours a day.

10 days, 17 hours and 35 minutes.

35840 hours equals 35 days.

12 hours and 35 mins is not a full day, it is only half a day and 35 mins

35 8-hour days plus one hour

35 hours because if he worked 5 hours for 3 days, 5x3 = 15 and if he worked 20 hours the previous week, 15+20=35.

You are supposed to divide the number of hours by the number of days. The result (the unit rate) means how many hours you worked (or whatever the hours represent) per day.

35 days

There are 5 weeks in 35 days.

35 seconds is 0.009722 hours.