answersLogoWhite

0


Best Answer
Copy

I reckon that there are 504 hours in 3 weeks.

24x7=168 168x3= 504

There are: 3*7*24 = 504 hours

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2016-05-02 21:20:14
This answer is:
๐Ÿ™
1
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar

Add your answer:

Earn +5 pts
Q: How many hours are in 3 weeks?
Write your answer...
Submit

Related Questions

How many weeks are in3 hours?

There are 3 hours/(24 hours/days*7 days/weeks ) = 1/56 weeks in 3 hours.


Max worked 27 hours a week for 3 weeks Estimate how many hours he worked over 3 weeks?

30... If we estimate 27 hours it is 30 hours a week multiplied by 3


How many hours is 3 weeks 2 days?

3 weeks 2 days = 23 days 23 days x 24 hours per day = 552 hours.


How many hours are in three weeks?

1 day = 24 hours 7 days per week = 168 hours 3 weeks = 504 hours. Final answer = 504 hours.


How many days are in 3 weeks 72 hours?

Seventy-two hours is three days. Three weeks is 21 days. 21 + 3 = 24 There are twenty-four (24) days in three weeks and seventy-two hours.


How many hours are in two weeks?

2 weeks = 336 hours.


How many weeks are in 672 hours?

There are 4 weeks in 672 hours.


How many 336 hours are in weeks?

336 hours is two weeks.


How many hours are in 156535714 weeks?

There are 26,297,999,952 hours in 156,535,714 weeks.


How many weeks is 366 hours?

366 hours is approximately 2.18 weeks.


How many weeks are in 148 hours?

148 hours = 0.881 weeks, approx.


How many hours are there in exactly 18 weeks?

18 weeks x 168 hours/week = 3,024 hours in 18 weeks


How many weeks are equivalent to 822 hours?

4 weeks, 6 days, 6 hours 5 weeks is 840 hours


How many hours are in 260 weeks?

There are 43,680 hours in 260 weeks, since there are 168 hours in a week.


How many weeks is 840 hours?

5 weeks.


How many weeks are there in 88 hours?

0.52 weeks.


How many hours are in 26 weeks?

26 weeks = 182 days = 4,368 hours


How many weeks are in 4368 hours?

♂There are 26 weeks in 4368 hours.♂


What is 5 days a week for 5 hour for 3 weeks how many hours total?

5 hours per day x 5 days per week _______________ 25 hours per week 25 hours per week x 3 weeks ________________ 75 hours total


How many hours are in 23 weeks?

(23 weeks) * (7 days/week) * (24 hours/day) = (23 * 7 * 24)[(weeks * days * hours) / (weeks * days)] = 3864 hours


How many days is 21million minutes?

21,000,000 minutes = 350,000 hours = 14,583 days and 8 hours 2,083 weeks, 2 days and 8 hours 40 years, 3 weeks, 2 days and 8 hours.


How many hours are in 50 weeks?

1 week = 168 hours therefore 50 weeks = 8,400 hours.


How many weeks is 1680 hours?

168 hours are in one week, so ten weeks for 1680 hours.


How many hours are in six weeks?

There are: 6*7*24 = 1008 hours


How many hours are in ten weeks?

1,680 hours.