Q: How many hours are in 9 days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

if I'm correct there is 216 hours in 9 days xx

20 days and 9 hours.

216 hours is 9 days @24 hours per day.

345 ÷ 24 = 14 days 9 hours

There are: 200 times 24 = 4800 hours

Related questions

153 hours in 6 days and 9 hours! :-)

if I'm correct there is 216 hours in 9 days xx

20 days and 9 hours.

1065 hours = 44 days and 9 hours

There are 9 days in the "9 days" part. The extra "6 hours" are 1/4 of another day.

9 days

216 hours = 9 days

216 hours is 9 days @24 hours per day.

153 hours

345 ÷ 24 = 14 days 9 hours

That is two days=48 hours.

Well, there's 24 hours in a day, so: 233 / 24= 9 (with a remainder) So, to figure out how many hours is in 9 days: 24 x 9 = 216 Now take the original number (233) and subtract the 9 days (216 hours) from it. 233 - 216 = 17 233 hours = 9 days and 17 hours.