63 hours = 2.625 days.
there are 72 hours in three days
There are 24 hours in one day. 24 x 3 = 72 That equals three days. One day is 24 hours, so 72 hours is three days.
Three hours is 180 minutes, and 10800 seconds and 1/8 days.
Three days is 72 hours @24 hours per day.
Three days (72 hours).
Seventy-two hours is three days. Three weeks is 21 days. 21 + 3 = 24 There are twenty-four (24) days in three weeks and seventy-two hours.
72 hours is 3 days. This is because there are 24 hours in one day, so 72 divided by 24 is three days.
If there are 96 days in this period, there would be 2304 hours in this period.
There is one week and three days in 240 hours. Each day contains 24 hours. 240 hours is equal to 10 days.
79 days three hours and 55 minutes
multiply 24 by three and theres your answer
around three and a half
A nurse usually works in shifts of 12 hours at a time. They are usually on for three days, off for four days or on for four days, off for three days. They can work anywhere from 36 hours to 50 or more. There is a huge possibility of overtime in this position.
No-- 72 hours is 3 days. 96 hours is 4 days.
104 hours. 24x3 for the three days is 96 hours, and .33 is a third of a day, so 8 hours. 96+8=104
Three. Whats the last name?
This equals three hours less than 2 days, or 1 day and 21 hours. There are 24 hours in one day so 24 x 2 = 48.
A little over three days.