Q: How many hours equal 4 hours and 20 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

2 hours and 20 mins

It is: 1/3 of 60 = 20 minutes

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 320 minutes is equal to 5 hours and 20 minutes.

(20 hours 30 minutes) - (5 hours 45 minutes) = 14 hours 45 minutes.

1228 minutes is equal to 20 hours and 28 minutes.

Related questions

12000 seconds is equal to 200 minutes or 3 hours and 20 minutes.

2 hours and 20 mins

It is: 1/3 of 60 = 20 minutes

8hours and 20 minutes

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 320 minutes is equal to 5 hours and 20 minutes.

1228 minutes is equal to 20 hours and 28 minutes.

(20 hours 30 minutes) - (5 hours 45 minutes) = 14 hours 45 minutes.

6 hours 40 minutes

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 21262520 minutes is equal to 21262520/60 = 354375.3 recurring (that is, 354375.3333...) hours or 354375 hours 20 minutes.

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 1250 minutes is equal to 1250/60 = 20.83 recurring (that is, 20.83333...) hours or 20 hours 50 minutes.

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 3200 minutes is equal to 3200/60 = 53.3 recurring (that is, 53.3333..) hours or 53 hours 20 minutes.

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 17000 minutes is equal to 17000/60 = 283.3 recurring (that is, 283.33333...) hours or 283 hours 20 minutes.