Q: How many hours equal 585 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

It has 9 hours and 45 minutes.

To convert from minutes to hours, divide by 60.

Just divide the number of minutes by 60.

6 hours, 52 minutes and 56 seconds.

9*65=585

Related questions

It has 9 hours and 45 minutes.

To convert from minutes to hours, divide by 60.

Just divide the number of minutes by 60.

The answer depends on whether the question refers to 585 seconds, days, years or some other measure.

Time = distance / speed, 585/60=9.75, so it will take 9 hours and 45 minutes

585/75 = 7.8 hours

The total distance between the two locations is 585 miles. It will take about 9 hours and 2 minutes.

585+250+150=985

There are 9 square feet in one square yard. Therefore, 585 square feet is equal to 585/9 = 65 square yards.

6 hours, 52 minutes and 56 seconds.

585 kg (kilograms) is a measure of weight or mass equal to about 1,289.7 pounds.

Simple - 9x65.00=585 then the remaining 45 minutes is .75 x 65=48.75 Now add the 2 together and what do ya get? $633.75