Study guides

Q: How many hours in 400 miles at 70 miles per hour?

Write your answer...

Submit

Related questions

The speed appears to be 400 miles an hour. If you meant 400 miles, the speed is 50 miles an hour.

8 hours

8 hours

400/60= 6.67 Six hours and forty minutes, if you'd be able to do 60 all the time.

Approx 4 hours 42 minutes.

400/5 = 80 miles per hour

(400 miles/trip) x (1 hour / 70 miles) = (400/70) (miles-hour / trip-miles) = 5.7143 hours = 5 hours 43 minutes, with no stops.

If you average 65 miles per hour for the entire distance your driving time would be about 6 hours and 9 minutes.

A little more than 5.

400/5 = 80. HBD!

Five hours.

Dividing distance travelled by speed gives 400/70 = 5.714285 recurring (that is, 5.714285714285..) hours or 342 minutes 51 seconds, rounded to the nearest second.

400 kph = 248.55 mph

8 hours and 53 minutes

That depends on your speed and the number of stops you make. However, if you average 55 miles per hour for the entire distance your driving time would be about 7 hours and 15 minutes.

Per hour the answer is 400 watt-hours or 0.4 kW-hours (or units).

Watch closely, and take notes:400/5 = 80 miles per hour.? ? ?

60 minutes = 1 hour so 400 min = 400/60 = 6.66... hours. Simple!

400 kph = 248.55 mph

57.1 Hours or 2.3 days

Answer: 400 km/h = 248.548 mph

The time it takes to travel 400 miles depends on the average speed. If the average speed is 50 miles per hour, you will travel 50 miles in the first hour, 50 more in the next, 50 more in the next and so on. The number of hours it will take is equal to the number of 50 mile stretches in 400 miles. That's 400 divided by 50, which is 8. It will take 8 hours to travel 400 miles at an average speed of 50 miles per hour. In general, if your average speed is s, then it will take 400 divided by s, or 400/s hours. Whatever the distance is, let's call it d, the time taken to travel is is d/s. It depends on the mode of transportation and the speed in which it is moving at.

It will take: 5 hours and 20 minutes

8 hours 53 minutes at a constant 45 mph, excluding speed changes or stops along the way.

There are 5280 feet in one mile. Therefore, 400 miles per hour is equal to 400 x 5280 = 2112000 feet per hour.