Q: How many hours is 180 min?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Related questions

30 min/180 hours = 30 min/(180*60) min = 30/(180*60) = 1/36030 min/180 hours = 30 min/(180*60) min = 30/(180*60) = 1/36030 min/180 hours = 30 min/(180*60) min = 30/(180*60) = 1/36030 min/180 hours = 30 min/(180*60) min = 30/(180*60) = 1/360

180 minutes.

three

180 min.

There are 180 minutes in three hours.

60 x 3 = 180 + 20 = 200

3 hours * 60 min / hour = 180 minutes

There are 180/60 = 3 hours

There are 60 mins in 1 hour so 180 mins = 3 hours.

180 minutes!!!!divide 6 in halfthen, multiple 3 by 60 (since their is 60 min in an hr)and u get 180 min!!!

180 min

3 hours = 3*60 = 180 minutes. So, 35 min, as a frcation of 3 hours = 35/180 = 7/36 or 19.44... %