Study guides

Q: How many hours is 180 minutes equial to?

Write your answer...

Submit

Related questions

There are 180 minutes in 3 hours.

Exactly 180 minutes which is the equivalent of 3 hours

There are 42 minutes in .7 hours, and 180 minutes in three hours. So, 180 and 42 is 222. There are 222 minutes in 3.7 hours.

3 hours is 180 minutes so add 30+180=210 minutes.

If there are 180 minutes, this means it is equal to 3 hours. There are 60 minutes in each hour, and 60 times 3 is 180. So, in short, 180 minutes is three hours.

180 minutes

3 hours.

3 hours * 60 minutes/hour = 180 minutes

180 days = 180*24 hours = 180*24*60 minutes = 259,200 minutes.

180 minutes

180 minutes.

180.

180

180

23

1/180, because there are 180 minutes in 3 hours.

4 hours = 240 minutes 3 hours= 180 minutes

3 hours = 180 minutes

180 seconds is only 3 minutes.

180 minutes in 3 hours.

1 hour = 60 minutes 2 hours = 120 minutes 3 hours = 180 minutes 180 min / 60 min (per hour) = 3 hours

there are 60 minutes in one hour, so 3x60=180. 180 + 49 = 229 minutes

180 minutes

180 minutes.

There are 180 minutes in 3 hours, since there are 60 minutes in an hour.