During the hours of 3PM to 8PM
3pm to 10pm is 7 hours.
8pm to 7am is 11 hours.
3 hours between 12pm and 3pm
It is 7 + 24k hours where k is an integer.
From 8PM to 1PM (the next day) is 17 hours.
24 of course !
6am to 6pm is 12 hours. 6pm to 8pm is 2 hours. 12+2=14 6am to 8pm is 14 hours
It is 9 hours.
It would be 74 hours from 3pm on Monday to 5pm:24 hours from Monday 3pm to Tuesday 3pm24 hours from Tuesday 3pm to Wednesday 3pm24 hours from Wednesday 3pm to Thursday 3pm2 hours from Thursday 3pm to Thursday 5pm