Study guides

☆☆

Q: How many hours is 980 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

16 hours x 60 minutes per hour = 960 minutes960 minutes + 20 minutes = 980 minutes980 minutes x 60 seconds per minute = 57,600 seconds

ANSWER:2 hours, 15 minutes. 180 minutes (Which is 3 hours)

There are 17 hours and 20 minutes

4 hours 15 minutes

2 hours and 30 minutes

Related questions

There are: 980/60 = 16 minutes and 20 seconds

16 x 60 = 600 + 360 = 960 960 + 20 = 980

16 hours x 60 minutes per hour = 960 minutes960 minutes + 20 minutes = 980 minutes980 minutes x 60 seconds per minute = 57,600 seconds

24 hours 30 minutes.

How many hours is 101 minutes

ANSWER:2 hours, 15 minutes. 180 minutes (Which is 3 hours)

8.5 hours is 8 hours and 30 minutes, or 510 minutes.

11 hours, 7 minutes

There are 22 hours and 7 minutes.

24 hours 55 minutes

There are 2 hours 58 minutes.

it has 7 hours and 5 minutes.