72 = 24 x 3 1 = Mon 2 = Tue 3 = Wed Wednesday 5pm
Sunday 7PM to Monday 7PM, 24 hoursMonday 7PM to Tuesday 7PM, 24 hoursTuesday 7PM to Wednesday 7PM, 24 hoursWednesday 7PM to Thursday 7PM, 24 hoursTotal 96 hours5PM is 2 hours earlier than 7PM so subtract 2 hours, the answer is 94 hours
60 hours, 8 minutes
From 6am to 5pm is 11 hours.
Sunday march 23 at 5pm Sunday march 23 at 5pm Sunday march 23 at 5pm Sunday march 23 at 5pm
"Office hours are monday 9am-5pm. Tuesday 9am-5pm. Wed. 9am-5pm. Thursday 9am-5pm, and Friday 9am-5pm. The offices are closed on Saturday and Sunday but do have a drop box for any checks as well as ATM access."
11am to 12 is 1 hour 12 to 5pm is 5 hours → 11am to 5pm is 1 + 5 = 6 hours
58 hours. 7am Fri to 7am Sun = 2 days = 2 x 24 hours = 48 hours 7am Sun to 5pm Sun = 10 hours Total = 48 + 10 = 58 hours.
Seven hours !
It is 8 hours from 9am to 5pm. To calculate it, first find out how long it is from 9am to noon (3 hours) and then from noon to 5pm (5 hours). Simply add the two together to find your answer of 8 hours.
According to the law (yes, there's actually a law governing store hours), most stores are permitted to be open from 8PM to 9PM Monday thru Friday, and 8AM to 5PM Saturday and Sunday. Stores in designated tourist areas may be exempted from these restrictions and merchants are free to set their own hours within the specified periods. Most small retailers are open from 9AM until 6PM Monday, Tuesday, and Wednesday; from 9AM to 9PM Thursday and Friday; and 9AM until 5PM Saturday and Sunday.
It would be 74 hours from 3pm on Monday to 5pm:24 hours from Monday 3pm to Tuesday 3pm24 hours from Tuesday 3pm to Wednesday 3pm24 hours from Wednesday 3pm to Thursday 3pm2 hours from Thursday 3pm to Thursday 5pm