Study guides

☆

Q: How many hours would it take to drive 161 miles going 70mph?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

4 hours 28 minutes.

2.814 hours (rounded)

About two and a half hours. Take 177 and divide it by 70.

693 / 70 = 9.9 hours

8.24

4.57 hours

1 and half hours

10 hours

3 hours 29 minutes.

distance = rate * time 120 miles = 70mph * t t = 120 miles / 70 mph ~= 1.71 hours or 1 hour 42 minutes 52 seconds

Time = Distance/Speed = 296/70 = 4.23 hours approx.

959 miles divided by 70mph = 13.7 hours

People also asked