Q: How many hrs in 10 years plus 2 leap years?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

175320 Hours counting leap yrs. 24 hrs in a day 365 days in a yr multiply by 20 add leap yrs (24x5=120) 175200 hours excluding leap years

631152000 seconds (20 yrs= 5 leap yr + 15 yr = (365*15 + 366*5)days * 24 hrs * 60 mns *60 secs =631152000

It all depends on which 8 months you are talking about. For 8 consecutive months they have the following number of hours (assuming a non Leap Year): * Jan - Aug - 5,832 hrs * * Feb - Sep - 5,832 hrs * * Mar - Oct - 5,904 hrs * Apr - Nov - 5,880 hrs * May - Dec - 5,904 hrs * Jun - Jan - 5,904 hrs * Jul - Feb - 5,856 hrs * * Aug - Mar - 5,832 hrs * * Sep - Apr - 5,808 hrs * * Oct - May - 5,832 hrs * * Nov - Jun - 5,808 hrs * * Dec - Jul - 5,832 hrs * In leap years the ones marked (*) have an additional 24 hrs5,843.88 total hours.

1 wk =168 hrs ,1 million hrs =5952 wks= 114 years

5 hrs 33 min + 11 hrs 59 minutes = 16 hrs 92 min = 17 hrs 32 minutes

Related questions

175320 Hours counting leap yrs. 24 hrs in a day 365 days in a yr multiply by 20 add leap yrs (24x5=120) 175200 hours excluding leap years

You will have to figure out how many leap years. In this answer, I figured it based on if the leap year was on the 1st year. Then you would have one in your 1st, 5th and 9th year. Also figured that a year is 365 days and a leap year is 366 days. There are 31,536,000 sec in a year and 31, 622,400 sec in a leap year. 365dys x 24 hrs = 8760hrs a year 366dys x 24 hrs = 8784 hrs a leap yr 8760hrs x 60min=525,600min/yr 8,784hrs x 60min=527,040min/lp yr 525,600mins x 60sec=31,536,000sec/yr 527,040min x 60sec=31,622,400 sec/lpyr 31,536,000 x 8 regular years =252,288,000secs in 8 regular years 31,622,400 x 3 leap years = 94,867,200sec in 3 leap year 252,288,000sec +94,867,200sec = 347155200 347,155,200secs in 11 years if there are 3 leap years

29 days * 24 hrs/day = 696 hrs

631152000 seconds (20 yrs= 5 leap yr + 15 yr = (365*15 + 366*5)days * 24 hrs * 60 mns *60 secs =631152000

a leap year has 366 days1 day = 24 hrs1 hr= 60 mins366 x 24 hrs = 8784 hrs8784 hrs x 60 mins/ 1 hr (cancel hr) = 527040 mins

Not in a leap year, 28 days x 24 is 672 hrs. On a leap year, 696 hours.

5123402 min/60 = 85390.033 hrs85390.033 hrs/24 = 3557.918 days3557.918 days/365 = 9.748 years, excluding leap years.

Approximately 16.3 years

It all depends on which 8 months you are talking about. For 8 consecutive months they have the following number of hours (assuming a non Leap Year): * Jan - Aug - 5,832 hrs * * Feb - Sep - 5,832 hrs * * Mar - Oct - 5,904 hrs * Apr - Nov - 5,880 hrs * May - Dec - 5,904 hrs * Jun - Jan - 5,904 hrs * Jul - Feb - 5,856 hrs * * Aug - Mar - 5,832 hrs * * Sep - Apr - 5,808 hrs * * Oct - May - 5,832 hrs * * Nov - Jun - 5,808 hrs * * Dec - Jul - 5,832 hrs * In leap years the ones marked (*) have an additional 24 hrs5,843.88 total hours.

1.3 years = 11 395.5566 hours

there are 70, 080 hours in a 8 years person

7 hrs