Study guides

☆☆

Q: How many inches are there in 16 yards?

Write your answer...

Submit

Related questions

16 yards = 576 inches.

There are 0.444 yards in 16 inches. 16 inches x 1 yard/36 inches = 0.444 yards 1 yard = 36 inches

There are 3 yards and 16 inches in 124 inches

16 yards=576 inches

There are 36 inches in one yard. Therefore, 16 inches is equal to 16/36 = 0.4 recurring (that is, 0.4444...) yards.

36 inches = 1 yard therefore 124 inches = 3 yards 16 inches or 3.44 yards

16 meters = 629.92126 inches 16 meters = 17.4978128 yards 16 meters = 52.4934383 feet

600 inches

16 yards X 3 = 48 feet 48 feet X 12 = 576 inches

There are 36 inches in one yard. Therefore, 576 inches is equal to 576/36 = 16 yards.

600 inches is equal to 16 and two-thirds (or 16.67) yards.

1 and you have 16 inches left over

Three feet = One yard One yard = 36 inches 16/36 = 4/9 yards or .44 yards.

16 yards

how many yards are in 73 inches

5 yards and one foot. A yard is three feet.

8 yards = 288 inches, since there are 36 inches in a yard.

0.4444444

2 yards, 7 inches

10 yards, 6 inches.

77 inches is 2.1388888889 yards. 77 inches is 2.1388888889 yards.

82 inches = 2 yards and 10 inches.

360 inches is 10 yards and 300 inches is about 8.33 yards.

16 ft * 47 ft * 4 inches =16/3 yards * 47/3 yards * 4/36 yards = 9.3 yards approx.

2 yards, 4 inches