Study guides

☆☆

Q: How many miles an hour is 9 miles in 15 minutes?

Write your answer...

Submit

Related questions

(10/15) x (60 minutes per hour) = 40 minutes

That is determined by your velocity: At 15 miles per hour, 1 hour. At 30 miles per hour, 30 minutes. At 60 miles per hour, 15 minutes.

15 MPH1 mile / 4 minutes x 15 /15 = 15 miles / 60 minutes ... or ... 15 miles / 1 hour.

15 minutes = 1/4 hour so 125 mph for 1/4 hour = 125/4 miles = 31.25 miles.

45 miles per hour.

You are traveling at 15 miles per hour.

If you drive 37 miles in 15 minutes then in 1 hour (which is 4 x 15 minutes) you drive 4 x 37 = 148 miles. Your speed is therefore 148mph.

Six

15 minutes.

= 2.5 / (15/60) miles/hour = 10 miles/hour

About 2 hours 15 minutes.

4 hours 15 minutes.

At 60 miles an hour, it will be 10 minutes

speed = distance/time 15 minutes = 1/4 hour 1.5/1/4 = 6 mph

252 miles in 5 hours and 15 minutes = 48 mph

15 minutes to the hour.

There are 15 minutes in a quarter of an hour

15 hours 41 minutes.

15 hours 23 minutes.

4 minutes is 1/15 of an hour. In one hour, the train would travel 30 miles. Multiply that by 1/15 to get 2 miles in 4 minutes.

9 mph for 1 hour and 40 minutes is 15 miles. 1 hour at 9 mph = 9 miles 40 minutes at 9mph = 6 miles 9 miles + 6 miles = 15 miles

3 hours 15 minutes is equal to 3 and a quarter hours.208 / 3.25 = 64 miles per hour.

You can go 7.5 miles driving at 15 miles per hour for 30 minutes. This is because 30 minutes is 1/2 of an hour, and 1/2 of 15 miles (the distance you travel in an hour) is 7.5 miles.

15 miles in 30 minutes means you wouls travel 30 miles in 1 hour. Therefore you are travelling at 30 miles per hour.

There are 15 minutes in a quarter hour.